Update cookies preferences
⚡️ Najbolja električna podna grijanja ⚡️

Warmth application lab

21.11.2013

O nama

Od samih početaka smo fokusirani na podna grijanja sa naglaskom električna podna grijanja. U stalnoj potrazi za najboljim proizvodom smo ušli u partnerstvu sa Warmup, proizvođač podnih grijanja iz Velike Britanije.

Warmup se pokazao kao partner koji prati potrebe tržišta, brine o klijentima ali i o svojim distributerima. Prepoznali smo prednosti i odlučili kako je to partner sa proizvodima i modelom rada kakvog smo priželjkivali. Pomoću Wamrup-a smo usavršili svoje znanje i vještine.

Warmup je pionir u istraživanju, razvoju i inovacijama u području podnih grijanja. Ima vlastite laboratorije i istraživačke centre koji igraju ključnu ulogu u razvoju novih tehnologija i unaprjeđenju naših proizvoda.
Warmupova stručna istraživačka ekipa sastoji se od inženjera, znanstvenika i tehničara koji neprestano rade na razvoju novih proizvoda i poboljšanju postojećih. Oni su predani pronalaženju inovativnih rješenja koja će poboljšati performanse, energetsku učinkovitost i sigurnost naših proizvoda.
Laboratoriji su im opremljeni najnaprednijom opremom i tehnologijom kako bi mogli provoditi rigorozna testiranja i simulacije. Provode testove kako bi provjerili otpornost na visoke temperature, električnu sigurnost, toplinsku ravnotežu i druge važne parametre kako bi osigurali da naši proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i sigurnosti.
Također surađuju s vodećim sveučilištima, istraživačkim institucijama i stručnjacima iz područja grijanja kako bi bili u koraku s najnovijim tehnološkim trendovima i saznali o novim otkrićima u industriji grijanja. Ta partnerstva omogućuju im pristup najnovijim istraživanjima i time primjenu najnovije tehnologije u našim proizvodima.
Kroz istraživanja i razvoj, nastoje unaprijediti energetsku učinkovitost proizvoda, smanjiti njihov utjecaj na okoliš i poboljšati korisničko iskustvo. Strast za inovacijama i stalna potraga za boljim rješenjima vode nas da budemo lideri u industriji podnog grijanja.
Kada odaberete Warmup proizvode, možete biti sigurni da ste odabrali proizvode koji su rezultat vrhunskih istraživanja, razvoja i tehnološkog napretka. Predanost istraživanju i inovacijama jamči da ćete dobiti najnaprednije, sigurne i učinkovite proizvode za grijanje vašeg doma ili poslovnog prostora.
Ponosni smo partneri Warmup-a budući da njihova istraživanja, razvoj i laboratorije, omogućujući nam da vama pružimo najbolje proizvode za podno grijanje na tržištu.

Osnovni podaci
Naziv: Warmth application lab d.o.o.
Adresa: Lijepe naše 6, 49290 Klanjec
OIB: 67825479877
IBAN: HR3724840081106738934
SWIFT/BIC CODE: RZBHHR2X
Banka: Raiffeisenbank Austria d.d.
Registarski sud: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080881967
Članovi društva: Saša Rome - jedini član d.o.o.
Osobe ovlaštene za zastupanje: Saša Rome - direktor - zastupa samostalno i pojedinačno, od 18.03.2020. godine
Temeljni kapital: 20.100,00 kuna / 2.667,73 euro (fiksni tečaj konverzije 7.53450)

Potražite odgovore na ostala pitanja

sobni termostat
Kako odabrati termostat

Najbrža ušteda na grijanju je pomoću efikasnog upravljanja

Saznaj više
najbolja podna izolacija
Zašto podna izolacija

Osim što smanjuje gubitke, ubrzava proces zagrijavanja do 70%

Saznaj više
...
Plutajuće podloge

Grijanje direktno ispod laminata, klik parketa i vinila

Saznaj više

WAL

Rješenja za sve Vaše potrebe grijanja.

Slobodno nam se obratite za besplatno savjetovanje i izradu ponude krojena po Vašoj mjeri!

info@wal.hr