Update cookies preferences
⚡️ Najbolja električna podna grijanja ⚡️

Dali je grijači kabel rješenje za mene

Saša Rome 04.2023

elektricno grijanje

Nekoliko pitanja koje si trebate postaviti

Kada se koristi

WIS grijači kabel se postavlja ispod(prije) glazure/estriha, finalne podloge (parket, pločice, laminat itd..) nisu faktor, bitno je samo da su iste za na podna grijanja.
Sustav dolazi sa doživotnim jamstvom, isti nam je najpovoljniji sustav odnosno ima najbolji omjer cijene i dobivenog kada se radi o objektu u kojem se stalno boravi, da li to bio prostor u kojem živite ili prostor kojeg planirate staviti u dugoročni najam.
Kod istoga je vrlo bitno efikasno upravljanje kako je to tromi sustav pa mu je potrebno osjetno više da digne temperaturu u prostoru.

Koje su prednosti ovog sustava

Ovaj sustav ima niz prednosti i među prvim stvarima koje pitamo svoje klijente kada stupimo u prvi kontakt je da li planiraju raditi glazuru/estrih kako je to prva prepreka.
Prednosti:

  • Cijena i jamstvo
  • Prilagodljivost
  • Mogućnost promjene finalne podloge bez da se ošteti grijanje
  • Efikasnost
Cijena mu je gotovo u pola manja od drugih sustava sa doživotnim jamstvom.
Sustav se može prilagoditi svim potrebama, kako se radi o slobodnom kablu pa tako se kada je objekt dobro izoliran može postaviti osjetno manje materijala što smanjuje troškove materijala ali i eventualnog dokupa struje, također se može kvalitetnije pokriti prostor kretanja i ostaviti minimalno "hladnih" zona.
Mogućnost promjene finalne podloge (parket, pločice i sl.) bez straha da se ošteti grijanje je vrlo bitan faktor pri odabiru sustava grijanja, jer iako svi mi maštamo da je to zadnja renovacija, vrlo vjerovano ćemo nekad morat opet nešto mijenjati.
Efikasnost, iako tromost zvuči više kao mana nego prednost u našem podneblju gdje su godišnja doba relativno stabilna i kada se radi o objektu u kojem će se stalno boraviti tromi sustav je najbolji sustav. Isti dopušta pametno upravljanje energentima pogotovo uz pomoć naših pametnih termostata koji će maksimalno koristiti energiju u razdobljima kada je ista Vama najpovoljnija poput dvotarifnog modela brojila - po noći ili u slučaju da imate solarne ploče na krovu za proizvodnju struje.

Obratite nam se i rado ćemo odgovoriti na sva dodatna pitanja i pomoći Vam odabrati sustav koji je po Vašoj mjeri

Potražite odgovore na ostala pitanja

sobni termostat

Kako odabrati termostat

Najbrža ušteda na grijanju je pomoću efikasnog upravljanja

Saznaj više
...

Plutajuće podloge

Grijanje direktno ispod laminata, klik parketa i vinila

Saznaj više
...

Grijače mrežice

Grijanje direktno ispod pločica, kamena i sl.

Saznaj više

WAL

Rješenja za sve Vaše potrebe grijanja.

Slobodno nam se obratite za besplatno savjetovanje i izradu ponude krojena po Vašoj mjeri!

info@wal.hr